De Limburgse Ballondagen
7, 8 en 9 juni 2007


SPONSORMOGELIJKHEDEN


Tijdens een ballonvaart boven het prachtige Limburgse landschap met haar heuvels, bossen en landerijen met uitzicht naar maar liefst drie landen…. ….. is het uitsluitend genieten. Zakelijke beslommeringen worden vergeten. Uw relaties hebben er op dat moment geen behoefte aan om zakelijke besprekingen te voeren. Zij willen genieten van hetgeen u hen heeft aangeboden. Een voordeel is dat niemand halverwege kan afhaken en te laat komen is al helemaal uit den boze. Bij uitstek de gelegenheid om op andere wijze met elkaar contact te leggen.

Voor vertrek ondergaan u en uw gasten dit spektakel vanaf het VIP-terras van onze Pilots Inn tent. Vandaar heeft u een prachtig uitzicht over het launch-field waar de ballonnen zich opstellen om daarna langzaam gevuld te worden met hete lucht. Desgewenst maakt u ondertussen gebruik van het dinerbuffet en na de vaart kunt u uw gasten een après-ballon aanbieden in onze Pilots Inn onder het genot van een drankje en een muzikale noot.

Wij stelden een aantal sponsorarrangementen samen die u inzicht geven in een aantal mogelijkheden. Mogelijkheden die veel verder gaan dan alleen een reclame-uiting op het evenemententerrein. Denkt u onder andere aan gratis toegangskaarten en -vaartickets, uw eigen tafel in de VIP-tent, product- en bedrijfspresentaties of zelfs uw "eigen" bedrijfsballon. Op verzoek zenden wij u graag een overzicht van deze standaardpakketten en de bijbehorende kosten. Het is echter altijd mogelijk uw eigen wensen verder in te vullen en met ons te bespreken.

Indien wij uw interesse hebben gewekt en u wilt nadere informatie ontvangen of afspraken maken dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen via een van de volgende mogelijkheden:Stichting Limburgse Ballondagen
Lodewijk XIV - straat 40
6287 CK EYS
Telefoon : +31(0)6 51481351 (secretariaat, bij voorkeur 's avonds)
E-mail :
info@ballondagen.nl